Megjöttek a matricák!

Nagy az öröm az RszMail háza táján (azaz nálam)! Miután zárás előtt 5 perccel sikerült beesnem a nyomdába, átvehettem a projekt első, fizikai valójukban is manifesztálódott elemeit!

Matricák!
Matricák!

Egészen hihetetlen érzés: méretük van (pixel helyett centiméterben!), súlyuk van, textúrájuk van…! Ráadásul a bennem szunnyadó (?) gyermek is azonnal felébredt, hiszen matricákról van szó: m-a-t-r-i-c-á-k-r-ó-l, amiket

  1. le lehet húzni a papírról,
  2. fel lehet ragasztani bárhova: a hűtőszekrényre, az albumba, a füzetre, apa autójának az ablakára (apa morog érte), a kistesó homlokára, vagy… akárhova! 🙂
Ismét csak: Matricák!
Ismét csak: Matricák!

Na de!

Nem vagyok olyan önző, hogy magamnak tartsam meg őket, és nyilván Te is azért olvasod most ezt a posztot, mert kíváncsi vagy, hogyan juthatsz hozzá egyhez. A válasz az, hogy ez kétféle módon lehetséges, és annak az eldöntéséhez, hogy Rád melyik vonatkozik, egy egyszerű kérdésre kell felelned: mond neked valamit 2.17A kifejezés?

Ha igen, akkor a matricádat a büfében tudod beszerezni, a mikrók mellől. Ha nem, akkor egyelőre nincs más választásod, személyesen kell találkoznod velem, hogy odaadhassam Neked. 🙂 Ehhez írj

  • egy kommentet ide (teszteljük a blogmotort!), vagy
  • egy levelet az info@egvemaradt.hu-ra, vagy
  • keress meg akármilyen más csatornán.

Mindkét esetben jár a matrica mellé egy nagy-nagy köszönöm tőlem, illetve tőlünk, az RszMail csapatától: Köszönjük, hogy a regisztrációddal bizalmat szavaztál a rendszernek, és értelmet adtál az erőfeszítéseinknek! Ígérjük, hogy folytatjuk, és a jövőben is érkeznek majd új fejlesztések, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassunk Nektek.

A matricák sajnos és természetesen limitált példányszámban elérhetőek.
mondhatnokViszont ha kevésnek bizonyulnak, akkor lehet utánrendelni, szóval aki lemarad, az se csüggedjen, biztosan lesz még ilyen (vagy hasonló) akció!

Ja igen, még néhány apróság, ami esetleg érdekelhet Titeket: A matricák 10 x 7,5 cm-esek, és a hátsó oldaluk ragad, azaz az autó ablakára belülről nem lehet őket közvetlenül felragasztani (én ilyenkor azt a workaroundot alkalmazom, hogy a matricát felragasztom egy átlátszó fóliára, majd azt ragasztom az ablak belső oldalára).

Két verzió készült, az egyik egy kicsit formálisabb (“egvemaradt.hu regisztrált jármű” felirattal), a másik inkább személyesebb (“Üzenj nekem! egvemaradt.hu” felirattal). Természetesen amíg van, addig szabadon lehet választani a két verzió közül. Mindkettő hozza a hamisítatlan RszMail életérzést a #064DA2 színnel, a menő kocsival és az autentikus betűtípussal. 🙂

Még egy kis kedvcsináló

Jó szórakozást a ragasztgatáshoz! 🙂

belyeg128


Hogy mit honnan:

“Megjöttek a matricák!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur blogmotor tesztelés adipiscing elit. Maecenas blandit dapibus mauris id facilisis. Nulla a ullamcorper risus, semper tincidunt ante. Maecenas porttitor felis a ornare vestibulum. Proin tincidunt tincidunt suscipit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .