☮ üzenetsablon

Gyorshír: (a poszt írásakor) holnap, azaz 2016. október 1-jén, a Hungaroringen megrendezik az idei Volkswagen-találkozót.

vw_hippifalu_2015-bogarak-rika3849s-foto_kaiser_erika_crop

A Hippifalu egyik* autóján (pszt: egy Transporteren!) ott virít majd egy Égvemaradt.hu-matrica is, ennek örömére pedig beizzítunk egy régi üzenetsablont, amely eddig kikommentezve pihent a kód mélyén:

Szép autó! 😉

vw_hippifalu_2015-tabortuz_fenyfestes_ejszaka-rika4669s-foto_kaiser_erika_crop2Ezzel a rövid, ám pozitív üzenettel akkor is feldobhatjuk az autót egész évben ápolgató, szeretgető gazdák napját, ha esetleg nem sikerülne személyesen gratulálni nekik. Biztos, hogy sok járgány fogja megérdemelni a dicséretet, ezért erre a napra ez az üzenetsablon fogja elfoglalni a lista első helyét!

Látogassatok ki a találkozóra, nézelődjetek, ámuljatok és érezzétek jól magatokat!

Peace and love,
Égvemaradt.hu

belyeg128_small

Ui.: Az üzenetsablon a találkozó után is elérhető marad, de a lista alapértelmezett, első pozícióját újra a névadó sablon fogja elfoglani.

*: aztán a nap végére akár már többön is 🙂


Hogy mit honnan:

  • Hippifalu életképek a 2015-ös találkozóról: a találkozó saját képgalériájából (és ha hinni lehet a fájlneveknek, akkor Kaiser Erikától)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .