Értesítő lejáró forgalmiról

Egy felhasználói ötlet nyomán (kösz, Valér!) új funkcióval bővült az Égvemaradt.hu!

Mostantól belépés után, a Műszerfalon, az Egyéb adatok részben megadhatod a forgalmi engedélyed lejárati dátumát. Ha ezt megteszed, akkor a rendszer a lejárat előtt először 90, majd 60, végül pedig 30 nappal emlékeztető levelet küld, hogy időben megszervezhesd a járgányod vizsgáztatását.

A lejárati dátumot a Műszerfaladon adhatod meg

A korrektség úgy kívánja, hogy leírjam: nem mi találtuk fel a spanyolviaszt, ez a funkció elérhető a hivatalos Ügyfélkapun keresztül is. Ha van ügyfélkapus fiókod, érdemes bekapcsolni ezt a feature-t, nekem már segített.

Ha viszont nincs, esetleg valami más okból nem tudod vagy nem akarod használni azt a szolgáltatást, akkor mostantól az Égvemaradt.hu lehet az új megmentőd! És ehhez ráadásul még egy Kormányablakba sem kell elzarándokolnod. 😉

Te milyen új funkciót látnál szívesen az oldalon? Írd meg kommentben vagy levélben az info@egvemaradt.hu címre, és lehet, hogy épp neked mondhatok majd köszönetet egy következő blogbejegyzésben az új remek ötletért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .